Beoordelingen van I Love Sushi Tiel

Recente recensies van I Love Sushi Tiel

4 sterren na 468 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas moest er 2x bezorgt worden omdat ze de sojasaus en wasabi vergeten waren . De sushi was erg taai en niet zo lekker.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was prima, alleen het bestelsysteem verdient veel aandacht, de tweede keer dat we bij afhalen ruim een halfuur op de bestelling hebben moeten wachten.. Wellicht is het handig dat er zowel dag als tijd aangegeven kunnen worden

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed! Bezorging was ook top! De bestelling was er binnen 10 minuten.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo slecht!! Alles is gwn zo koud en rauw. Je betaald een bedrag voor iets wat niet te vreten is. Nooit meer!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en had het op zondagavond besteld dus had verwacht dat ik heel lang moest wachten voordat het werd bezorgd, maar nog geen uur hoeven wachten..👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Tiel. Vers, snel en de juiste prijs.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Tunu touchdown Pokebowl in verhouding teveel Rijst naar de ingredienten die erop zitten, mn de tonijn Jammer dat er geen pokebowl zalm tonijn Te krijgen is

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker!!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed, maar had het idee dat de maki niet vers was? De rijst Was beetje harder dan normaal en was zonde

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima op smaak en goed verzorgd. Voldeed aan de verwachtingen Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service En heerlijke sushi !!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushis zijn fantastisch. Maar parkeren een drama

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, vers en op tijd bezorgd, helemaal goed dus.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ene keer lekkerder als de andere. Wel altijd op tijd klaar. Nooit foute bestellingen gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima levering, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zeer slecht helaas.. rijst was net rijste pap en alles smaakte naar het zelfde en dat was vlak.. de opmaak laat ik maar achter wegen.. Wel op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker! Alleen bij het uitpakken thuis bleek de Sashimi Tonijn Sashimi Zalm te zijn geworden.Maar goed dat kan gebeuren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling op tijd Eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 10 minuutjes te laat, waar praten we over. Dit keer 2 maal de "sushi for one" besteld, aangevuld met zalmsashimi. Lekker, gevarieerd en precies genoeg. We zouden dit zomaar vaker kunnen doen...

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was eerder dan de aangegeven tijd dus dat was heel fijn. De sake rol was meer rijst dan zalm en avocado. Het eerste stukje was goed alleen de andere 3 zat bijna niks in. De rest was perfect in orde

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel geleverd!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, bezorging netjes op afgesproken tijdstip. Top!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bizar slecht! Wij hadden 7 verschillende soorten sushi en alles smaakten hetzelfde. Klef, smaakloos en niet vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi sashimi zalm was echt heerlijk.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super op tijd en lekker

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd netjes gebeld of ze een kwartiertje eerder mochten komen. De sushi was heerlijk, alleen jammer dat er bij de maki’s niet de avocado versie zat, maar 2x de komkommer. Geen probleem, alleen jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top ervaring, zoals altijd!!!!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond op de afgesproken tijd keurig klaar. Netjes verpakt, nette sushi en erg lekker.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld! Op tijd klaar en meer dan genoeg. Erg smaakvol. Volgende keer zeker weer!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Snel klaar! Vriendelijk geholpen! Hier gaan we vaker naar toe!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet klantvriendelijk, brutale jongen aan de lijn als je ze belt over een klacht. Hangt gelijk op.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker weer 😍

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Klote 1.5 uur moeten wachten op het eten eens een nooit meer daar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Juiste en eerlijk advies gekregen, over wat te moeten bestellen ivm voorkeuren. Bij de bestelling kun je een tijd aangeven en vervolgens om vervolgens een bevestiging te krijgen dat het een half uur later word. Werd wel op dat tijdstip geleverd. We hebben heerlijk gegeten.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot eerdere bestellingen was het niet best.. De edamame waren koud, zoutloos en te gaar. De sushi was helemaal door elkaar, erg rommelig, en de gefrituurde sushi te koud. Niet de kwaliteit van I love sushi die wij kennen.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Alleen wij hebben nu al twee keer de unagi roll anders gekregen dan op de foto vermeld staat. Bij ons zit er een heel klein stukje paling in i.p.v. een groot stuk erbovenop. Voor de rest was het fantastisch!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer als je om kwart over vijf sushi besteld met gewenste aflevertijd 18:00, je daarna een mailtje ontvangt met verwachte aflevertijd 18:45 en je dan ver na 20:00 uur pas de bestelling geleverd krijgt! En dan 's avonds om 21:18 nog een mail ontvangt dat je bestelling onderweg is... Beetje verwarrend allemaal en erg frustrerend. Meerder malen geprobeerd te bellen, maar of in gesprek, of niet opnemen... Jammer dat een zeer geslaagde Moederdag met zo'n domper moest eindigen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd bezorgd en lekker! Bestel hier altijd.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte Moederdag ervaring.. Normaal gesproken perfect op tijd en heerlijke sushi!!! Nu rond 18.00 besteld zou rond 19.30 komen En om 20.00 uur werden we gebeld dat het helemaal niet meer kwam..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Express om 5 uur al besteld, het zou om 7 uur klaar zijn. Komen we er aan: “u moet nog een half uur wachten” uiteindelijk nog drie kwartier gewacht op de sushi en dit was niet de eerste keer. Misschien moeten ze toch maar een cursus time management nemen, of op ze minst hun klanten contacten van te voren en laten weten dat het langer duurt. Jammer geen I love sushi meer voor ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden om half 6 besteld werden gebeld of we de mail hadden gehad dat het langer ging duren de mail kwam pas 19.00 binnen, er werd gezegd duurt 1.5 uur het werd 2 uur later, zeer slechte service, korting kon er niet vanaf, ik kom niet meer hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een verwennerij was het weer. Mocht met Moederdag kiezen wat ik wilde eten. I Love Sushi. we hebben van elke hap genoten. Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, was op tijd klaar en dat op moederdag! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de kwaliteit van de sushi kan ik niet oordelen, omdat ik de bestelling uiteindelijk niet wilde. Ik heb op moederdag tegen 17.00 online besteld. Ik koos voor bezorgtijd 18.00. Ik kreeg een mail dat de bezorging om 18.30 kwam. Geen probleem. Om 18.50 was er nog niemand geweest dus ik denk ik ga eens even bellen. Nou niet dus. Of het was in gesprek en áls ik er dan door kwam werd er niet opgenomen. Ik heb het een uur geprobeerd. Uiteindelijk ben ik om 19.50 maar naar de zaak gereden. Ik moest daar 10 minuten wachten tot ik te woord kon worden gestaan. Het was overduidelijk druk en het personeel was mijns inziens ais een kip zonder kop bezig. Het was totale chaos. De telefoon rinkelde de hele tijd en hoewel er jongens niks stonden te doen voelde kennelijk niemand zich geroepen deze op te nemen. Toen ik geholpen werd en vertelde dat mijn bestelling nog steeds niet was bezorgd, anderhalf uur na bevestigde tijd, zei de baliemedewerker alleen maar "ja sorry het is druk". Hij ging even

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushirijst was te zacht. Sushi’s waren niet netjes gesneden. Normaal ziet er altijd verzorgd uit. Hebben wel beter gehad. Waarschijnlijk door drukte, Moederdag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ten eerste willen ik zeggen dat we heerlijk gegeten hebben alleen onze schoondochter had wat besteld en dat was niet gekomen helaas. kan gebeuren toen hebben we gebeld en jullie zouden het brengen. we kregen helaas niet wat mijn schoondochter graag wilde, zij heeft dus minder kunnen eten van wat we besteld hadden dit was nl hoofdzakelijk sushi . dus dat was wel heel jammer zeker voor haar .

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!!! Erg tevreden over de afhandeling en de Sushi`s waren erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij de bestelling een duidelijke opmerking geplaatst. Zonder viseitjes... dit al vaker gedaan en zonder probleem. Echter hebben wij met viseitjes gekregen. Ik heb telefonisch contact opgenomen en kreeg alleen maar slappe smoesjes te horen: ‘ als het druk is kijken wij hier niet na’. ’De kok kan niet zonder maken’. Conclusie voor mij geen sushi die avond. Uiteindelijk werd voor de volgende bestelling te goed beloofd... Dit is niet de eerste keer dat ik met een klacht contact opneem, die niet serieus genomen wordt. De manager kan wel een cursus hoe hou ik mijn klanten te vrede volgen wat mij betreft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zaterdag om 17:55 een Box A besteld, om 18:30 geleverd. Niks mis mee! De kwaliteit van de sushi is best aardig, je mag bij thuisbezorging niet hetzelfde niveau verwachten als versgemaakt in een restaurant. Maar voor 2 personen is zo'n box zeker voldoende en het is ook voor herhaling vatbaar.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles super vers. Binnen een half uur geleverd. Top!👍🏻

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een vega crispy rol besteld maar kreeg een crab crispy. De loempia’s waren zonder saus en de edamame zonder zout.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! En snel Thanks

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en op tijd bezorgd.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestellingen zijn vaak niet op tijd. Bij bestellingen via internet kan je aangeven hoe laat je het wilt ophalen. Dan moet je wel rekening houden hoe laat jullie opengaan. Dus beter afstemmen op elkaar.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had afgelopen zondag een bestelling gedaan. Had 1 keer eerder besteld en toen was het gewoon goed. Kreeg na de bestelling een bevestigingsmail. Ik had rond kwart voor 6 besteld, In de mail stond dat ik om 20:20 mijn bestelling kon verwachten. Hier schrok ik erg van dat dit zo lang zou duren. ik dacht bel toch even of dit wel klopt. Toen ik belde kreeg ik een van de medewerkers aan de telefoon. Ik vroeg of dit klopte en werd gelijk afgesnauwd dat het druk was! Helaas op niet een vriendelijke toon! Vind dit totaal niet klantvriendelijk. Ook toen ik aangaf of ik het eventueel op kon halen werd er ook maar over heen gepraat dat het druk was en dat het net zo lang zou duren. Terwijl ik 10 min van de stad af woon. Vond echt niet dat ik klantgericht te woord werd gestaan en de houding van de medewerker vond ik totaal niet gepast. Hier door heb ik mijn bestelling geannuleerd vind dit erg jammer! Zou niet zo snel meer wat bestelling na dit voorgeval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling 50 minuten vertraagd en toen ik het kwam ophalen moest ik nog 15 minuten extra wachten. Dat vind ik geen service. De sushi is matig, sommige dingen zijn heel goed, sommige dingen heel slecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Via Internet besteld, stond netjes klaar bij afhalen, sushi was echt lekker en supervers, aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi , aantrekkelijk geprijsd als je boxen combineert. Wel langer moeten wachten voordat we onze bestelling mee konden nemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel. Vers en lekker. Alles wat je van sushi wil

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg jammer tonijn makie's ontbraken ipv daarvan komkommer variant dubbele aantal. Teleurstelling. Was ook niet verteld

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer niet zo goed. Bestelling was wrs omgevallen waardoor alles tegen de bakken gesmeurd zat. Droge vis in de handroll en bezorging ruim 50min later dan de geschatte bezorgtijd. Deed er ca. 2:15uur over om ons te bereiken. Het was hiermee de €75 dit keer niet waard.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.56 besteld en het zou om 19.25 uur bezorgd worden. 19.45 gebeld, het was onderweg maar het werd pas 20.25 afgeleverd. loempiatjes lauw en taai, de rest was nog goed te eten maar dan is de lol eraf. ik laat nooit meer bezorgen want dat gaat nu voor de tweede keer fout. Jammer,

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben ontzettend teleur gesteld in onze bestelling van gister. We hebben ruim 2,5 uur op onze bestelling gewacht, alles was koud en klef en taai en het leek net in de zak te zijn gegooid. Erg jammer, normaal ervaar ik het hartstikke goed!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim 3 uur na bestelling konden we allemaal eten. Om 17.10 uur besteld. Aangegeven bezorging 18.45. Prima we weten dat het kan duren. Om 19.45 uur nog geen bezorging. Uiteindelijk om 20.05 de bezorging. Toen bleek dat deze niet compleet was. Na een frustrerend telefoontje uiteindelijk alsnog nabezorgd met als compensatie wat extra garnalen. De smaak van alles was heerlijk, maar doordat de bezorgtijd zo waardeloos was gaan wij de volgende keer de concurrent proberen.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is lekker. We duurt het elke keer lang voordat het eten klaar is. Gister had ik om 17:30 besteld, waren wij er om 17:30. Om 18:00 liepen we de tent uit. Dat mag dus iets sneller voor mij.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op de gevraagde tijd geleverd en het was weer heerlijk! Bedankt weer.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en staat mooi optijd klaar om opgehaald te worden.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! De maki box van vroeger was wel beter, nu zit er voor de helft komkommer in en dat is de minst favoriet hier.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben voor het eerst online besteld en eten afgehaald. Dit is positief ontvangen. We doen dit zeker vaker!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik niet zo van negatieve reviews schrijven maar deze keer laat ik niet aan me voorbij gaan. Om 18u30 online Sushi besteld. Krijg direct een bevestiging dat de bestelling omstreeks 20u00 geleverd zal worden. Dit lijkt me al erg lang duren maar blijkbaar is het druk dus zal ik even geduld moeten hebben. Om 20u30 helaas nog niets ontvangen dus bel ik maar eens op. Ik krijg te horen dat het binnen 10min klaar is en dan direct bezorgd zal worden. Om 20u50 krijg ik een mailtje dat mijn bestelling onderweg is. Vervolgens duurt het nog tot 22u00 voordat de bezorger voor mijn deur staat, 3,5u nadat ik besteld heb, De Sushi was ondertussen helemaal klef in het dichtgebonden plastic tasje geworden, de warme gerechtjes ondertussen koud en slap en de wasabi waren ze vergeten. Na twee happen hebben we alles (bijna 60 EUR aan Sushi) weggegooid omdat het echt niet (meer) te eten was. Ik begrijp dat het een drukke avond was maar als je je zaken niet op orde hebt moet je op een gegeven mom

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, veel keuze ook. Keurig op tijd bezorgd, helaas n klein foutje in de bestelling, maar dat werd direct naar tevredenheid opgelost. Dikke aanrader dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi een 8. Binnen was het niet echt schoon. Er lag van alles op de vloer. Er liep veel door elkaar heen waardoor bestelling niet compleet was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, lekker vers, netjes verpakt en voldoende soja saus en chopsticks! Aanrader als je snel zin hebt in lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed geen enkele opmerking over Communicatie was minder. Als je een bestelling later op moet halen door de drukte moeten ze voortaan even bellen in plaats van mailen. Ik stond er gewoon op het door mij gekozen tijdstip. Had ik schijnbaar een mail gekregen met dat het later was. Toen ik een half uur later er was kreeg ik nog een keer te horen over een half uur is het klaar omdat ze mijn bestelling vergeten waren. Al met al heb ik dus ruim een uur voor de winkel moeten wachten. Sushi top! De rest mag nog even flink aan gewerkt worden

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld rond 16.30 uur... Gekozen bezorgtijd om 19.30 uur... BEZORGD om 20.45 uur!!! Diverse keren gebeld maar er werd niet opgenomen... En: de sushi werd compleet geplet en kapot bezorgd. De zakjes sojasaus waren opengescheurd en waren ‘alvast’ door de sushi gelopen. Weer gebeld en de reactie was: “we hebben het druk dus jammer dan”. Bij de volgende bestelling zou ik dan wat extra’s van ze krijgen.... Ik heb dit werkelijk nog nooit meegemaakt: TE SLECHT VOOR WOORDEN! Mijn oprecht advies: niet/nooit bij I-love-sushi bestellen, maar ga naar de concurrent!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:10 besteld , 19:30 ingevoerd als gewenste bezorgtijd dit werd 19;50 op de site. Om 19:50 gebeld dat er Max 1uur vertraging was, vervolgens om 21:05 zelf nog een keer gebeld (ik geloof niet dat men het probleem inzag) uiteindelijk 21:20(!!) de bestelling ontvangen, Sushi was goed maar 3u levertijd was echt belachelijk.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

grote brokken rijst en niet alles even smaakvol!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij onze bestelling misten we de loempia’s die wel op de bon stonden. Bezorging duurde helaas 2uur. Als we dit van tevoren hadden geweten. Hadden we het afgehaald.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.42 besteld, gemelde bezorgtijd was 19.15 (vind ik al heel lang duren). Om 19.45 zelf maar gebeld waar het bleef. Er kan zelfs geen sorry af. Om 19.55 bezorgd 😟. WAARDELOOS! Kwaliteit van het eten was goed.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top! Lekker van gegeten

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd 43 minuten na de eerste verwachte bezorgtijd pas bezorgt en 31 minuten na de melding dat de bezorger onderweg was. Hierdoor waren de warme onderdelen niet echt warm meer en de koude onderdelen waren warm geworden. Bezorger stond niet open voor feedback. Maar mevrouw u bent de eerste. Toen ik over het half uur begon, was het in ene maar ik moest eerst andere bezorgen... verpak warme en koude onderdelen los van elkaar of zorg bij gemengde bestellingen dat deze eerst worden bezogt. Ik woon op 5 minuten fietsen van de winkel....Dit moet beter kunnen

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi 🍣 Goede aanbiedingen en snelle goede service

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is lekker maar altijd veel later klaar dan afgesproken

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lange wachttijd. Tussen bestelling en verwachte bezorging 1 uur, tijd tussen bestelling en daadwerkelijke bezorging 1,5 uur!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!! En super vers

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Levering op tijd. We hebben ervan genoten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super... nadat ik bestelling geplaatst had werd ik direct gebeld omdat wachttijden stukje langer waren dan normaal. Daarna nogmaals gebeld toen bestelling eerder klaarstond! Super!!en t smaakte ook weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

UITSTEKENDE KWALITEIT. GOEDE BEZORGING.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang tot aan de bezorging. Om 18.20 uur besteld, om 19:55 verwachte bezorgtijd. Rond 20.30 uur werd het eten bezorgd. De sushi was wel overheerlijk en we kregen een extraatje vanwege het lange wachten. Maar ruim 2 uur op je eten wachten vind ik te lang.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op zondagavond afgehaald. Smaak was niet geweldig, prijs/kwaliteit niet in verhouding. Helaas miste de Yakitoi roll van € 8,95, terwijl deze wel afgevinkt was door de medewerker. Onvoldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Te lang wachten .... en de minst lekkere die ik gegeten heb

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed. Helaas ondanks zeer vroege bestelling op de website half uur later dan afgesproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur wachten na bestellen werd 3 uur wachten!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de levering bijna een uur langer duurde dan was aangegeven. Misschien een tip om mensen over de levertijd te informeren voordat de bestelling definitief gezet is. Want 2 uur wachten is wel een beetje lang. Sushi was wel heerlijk! Dat maakte het weer een beetje goed.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk! Belachelijk duur voor de hoeveelheid maar wel heel lekker!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer wat besteld, was lekker alleen mocht het warme wel wat warmer zijn.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is beter geweest. Bezorging duurde niet te lang, maar toch twee puntjes op aan te merken. Er werd redelijk lang en hard aangebeld, dit terwijl het wel laat was met kindjes op bed. Tevens de coronaregels niet nageleefd en contactloos bezorgd, maar gewoon de tas handmatig overhandigd. Dit kan en moet beter, vooral in deze tijd ! 😉

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen opmerking , prima !!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk alleen de bezorging was echt veel te laat. Heb zelfs moeten bellen en toen konden ze mij niks zeggen. Das wel erg jammer.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.30 uur besteld voor levering om 19 uur. Om 19.00 werden we gebeld dat de order iets uit zou lopen. Rond 20 nog geen eten dus weer gebeld en het zou binnen 30 min geleverd worden en er zou wat extra bij gedaan worden als tegemoetkoming. Wederom gebeld en rond 21 uur werd de sushi bezorgt zonder soya saus en zonder extra’s. Achteraf contact gehad en er is beloofd dat we de helft van ons geld terug krijgen aangezien onze gasten zonder eten naar huis gegaan zijn. Hopelijk komen jullie je woord na en dan is het netjes opgelost, sushi zelf was heerlijk!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme cryspy kip stond op de rauwe zalm en tonijn. Daardoor werd de vis te warm. Dat deed de smaak daarvan geen goed.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk bezorgd. Topkwaliteit.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en superservice!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was droog....niet vers.... Ondanks het ruim op tijd bestellen. Of misschien gaf dat ruimte om het ruim van te voren te maken?? Hoeveelheid was prima. Bezorging goed, met update op de mail en netjes door de bezorger. Communicatie via de mail prima en duidelijk.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom te laat en volgens de website krijg je bij 2 boxen een sushirol gratis maar toen ik daar voor belde zeiden ze dat ze dat niet doen in deze drukke periode dus dat is niet netjes om dat niet op de website te vermelden

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden speciaal verzocht geen eiergerechten erbij te doen. Helaas zaten er deze wel bij. Beste grote bestelling maar nu toch veel sushi moeten laten liggen. De smaak van de overige sushi was geweldig!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat er geen sushi met kip in de uramaki box zat. Verder was het perfect!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging, top!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Allereerst: wat een heerlijke sushi! Door het coronavirus hebben we binnen Culemborg geen mogelijkheden om sushi af te halen, dus hebben we besloten om naar I Love Sushi in Tiel te gaan op aanraden van een vriendin. We vonden de prijs in eerste instantie vrij duur; er stond op de website dat bij bepaalde rollen 4 stuks een prijs van €8,95 had! Uiteindelijk toch besloten om te bestellen. Achteraf bleek dat deze prijzen voor 8 stuks per rol waren, waardoor het niet zo duur bleek, dus dat was een positieve bijkomstigheid! Enige puntje hierbij is dus om het duidelijker aan te geven op de website hoeveel stukjes je bij een bepaalde rol krijgt. Ook hadden we graag willen weten wat er precies in de sushiboxen zat; op de foto herken je sommige sushi, maar niet allemaal. Op de app zou dit wel worden aangegeven, maar na het downloaden gaf de app aan dat we niet konden bestellen door onze woonplaats, waardoor we alsnog via de website hebben besteld. Buiten deze puntjes heerlijk gegeten en zeker v

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, de hapjes waren lekker....maar 2 uur wachten op een bestelling vind ik toch weel heel lang....

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben helemaal uit Culemborg gekomen. Bij binnenkomst bleek direct dat de 1,5 meter regel niet bestond voor de medewerkers: ze stonden op elkaar gepakt te werken. Ook naar mij toe werd dit niet in acht genomen en toen ik ze hierop attendeerde kon ik een geïrriteerde blik krijgen en werd er niks mee gedaan. De sushi was echt geweldig; maar ik kom nooit meer terug!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al sinds de opening bestelling we maandelijks sushi bij jullie na alle tevredenheid. Maar hoe ik gisteravond te word gestaan gaat echt buiten alle proporties. Er zat geen tonijn in mijn handroll miaschien eruit gevallen tijdens het inpakken maar mijn maguro handroll bestond uit rijst met een blaadje sla. Dus daar had ik over gebeld. Toen werd er met mij aan de telefoon overlegd met een collega en werd er letterlijk gezegd ik heb zin om daar langs te gaan die roll open te trekken en die tonijn die er 100% zeker in zit door der neus te duwen. Ik heb daarna om de manager gevraagd. En er is mij een hele hoop gratis sushi beloofd maar dat maakt eigenlijk zo’n bedreiging niet goed. Ik zou heel graag willen dat deze medewerker niet meer met klanten kan spreken want die kan echt niet. Ik ben er nog steeds razend om.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker had voor 35.91 besteld Maar geen California rol gekregen. Terwijl we die normaal altijd erbij krijgen

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. De sushi stond keurig op tijd klaar! Voor herhaling vatbaar.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ZOALS GEBRUIKELIJK: TOP

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten de sashimi zalm in de box die we hadden bested. Helaas pindakaas. Voor de rest lekker!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om 18:30 besteld, om 2035 bezorgd. 3x gebeld, zo er elke keer zo zijn. garnalen koud. maar 1 bakje wasabi bij bestelling van 40 euro. sushi smaakte verder wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een overheerlijke gerechten zeg. Super vers, warm en echt verrukkelijk. Alles stond om de afgesproken tijd keurig klaar. Wij hebben GENOTEN!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijke sushi gegeten. Hadden een box a besteld. De bestelling stond netjes op de afgesproken tijd klaar.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes op tijd. Helemaal top!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

GEWELDIGE KWALITEIT (ALWEER). GOEDE BEZORGSERVICE.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De kinderen vonden het heerlijk

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen tonijn geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een zaterdag om 17.50u besteld met verwachte bezorgtijd 19:50u. Alle begrip dat in deze Corona tijden de bezorging wat langer duurt dan normaal. Om 21u nog niks ontvangen, geprobeerd een paar te bellen maar er werd niet opgenomen. Komt de bezorgen om 22u de sushi brengen. 2u later dan aangegeven. De kwaliteit van de sushi is prima, maar als je zo onbetrouwbaar bent in de bezorging denk ik nog 2x na bij een volgende bestelling.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelde om 19.05 en kregenvia mail bevestiging dat het om 20.35 zou worden afgeleverd. Tot zover acceptabel. Alleen hoorde we helemaal niets meer ook niet al na 21.00 uur. Telefonisch niet bereikbaar, maar al; wel je bestelling betaald. 21.13 eindelijk contact omdat ik zelf weer belde waar het bleef. Nonchalant werd gezegd dat het druk was en dat ik wel mocht annuleren!!! Uiteindelijk werd het na 22.00 dat we eindelijk onze bestelling ontvingen nadat ik wederom zelf gebeld had. Dat mensen soms ivm drukte moeten wachten , kan voorkomen.Dat je mensen zonder bericht maar laat afwachten , mag NIET voorkomen. Er is betaald voor een dienst , dan moet je daar ALTIJD opvolging aan geven. Was altijd fan van I Love Sushi. Ben er nu helaas even klaar mee

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijjke sushi,snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling om 5 uur geplaatst, 18:35 mocht ik deze ophalen. Aangekomen was het redelijk druk en werden mensen al weggestuurd om 15 minuten later terug te komen omdat er vertraging was. Mij werd verteld dat ik 15/20 minuten vertraging had op mijn bestelling, dit werden uiteindelijk 45 minuten!! Mensen die later hebben besteld en een later afhaalmoment hadden kregen eerder hun bestelling dan ik, slechte service!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij bestelling (was tegen 18:15 uur), werd de opties voor afhaaltijd vanaf 19:00 uur gegeven. 19:00 geselecteerd. 5 min later werd ik netjes gebeld dat ze dat niet zouden redden. Tussen 20:30 en 21:00 uur zou her worden. Hier zijn we mee akkoord gegaan. Tegen 21:00 staan we op de stoep en krijgen we te horen dat het nog wel 3 kwartier kon duren. Dit was geen optie voor ons. We hadden inmiddels flink honger. Refund gevraagd. Ik hoop dat dat netjes afgehandeld wordt.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat er iets fout kan gaan & zeker in deze gekke, drukke tijd, begrijp ik. Maar bij onze bestelling was het wel echt de wet van Murphy. Om 19:00 uur besteld, bezorgtijd zou 20:45 uur zijn. Dat is lang, maar dat weet je dan. De bezorgtijd kan soms inderdaad wat langer dan gemiddeld, daarom gebeld om de bestelling zelf op te halen. Dit scheelde een kwartiertje. Eenmaal aangekomen kregen we de bestelling mee. Echter kwamen we er thuis achter dat het niet onze bestelling was. Weer gebeld, de bezorger kwam de verkeerde bestelling ophalen en zou onze bestelling meenemen. Zoals afgesproken werd de bestelling opgehaald, alleen hebben we vervolgens tot 22:30 uur gewacht op de sushi. Ook toen bleek de bestelling niet compleet te zijn, alleen hadden we geen zin meer om daar weer contact over op te nemen. Uiteindelijk hebben we wel lekker gegeten. Aan de kwaliteit van de sushi ligt het niet, maar wel heel laat.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Om 1900 uur besteld en zou om 2100 uur klaar staan. Bij aankomst om 2100uur werd laconiek gezegd dat we over 1u 15 min terug konden komen. Bestelling hierdoor laten annuleren. Verwachten dus nog terugstorting van de bestelling via IDeal.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was prima zoals gebruikelijk maar de bezorging liet de wensen over. Om 19:13 mijn bestelling online geplaatst en om 21:00 verwachte bezorg tijd. Vond ik al wat lang duren maar goed in deze tijden maak ik daar niet zo'n probleem van. Daarentegen om 22:00 nog steeds geen bezorger gezien en kwam na een belletje om 22:27 onze bestelling. Een wachttijd van meer dan 3uur is ook in deze tijden te lang. Ik verwacht dat ik hierop een reactie krijg. M.v.g. Niels Heddes

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om 18.30 met verwachte bezorgtijd 20.30. Om 21.05 gebeld, bleek erg druk en zou vanaf dat moment nog meer dan een uur duren. In overleg gecanceld en ze gaven aan dat ik het geld binnen 2 werkdagen terug krijg. Helaas......

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Al om 6 uur besteld voor half 8, kregen meteen al een mail dat dit 8uur werd. 20.40 uur na meerdere malen vragen pas ons eten. Stokjes voor 4 personen, maar er sojasaus te weinig. Kan allemaal gebeuren, maar als je dan vraagt hoe het er voorstaat wordt er nog net niet gezegd dat je niet zo moet zeuren. Zelfs geen excuses. Jammer, het eten is altijd goed, toch denk ik dat ze ons als klant kwijt zijn.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 3 uur moeten wachten op een bestelling! Jammer maar voorlopig geen sushi meer voor mij.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.22 besteld, het zou om 20.10 geleverd worden. Beetje lang, maar ik heb begrip voor drukte. Rond 20.45 nog geen sushi en gebeld. Het stond nog daar en zou er over een half uur zijn. Om 21.45 nog steeds geen sushi en weer gebeld. Stond nog steeds daar. Toen hebben we het zelf maar opgehaald. Prima als het druk is, maar laat het dan even weten en laat mensen niet twee uur lang wachten!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vreselijke service. Geen bericht wat betreft het afhalen van een bestelling een uur later! (Terwijl al uur wachttijd) daar aangekomen, krijg je te horen ‘je moet nog 45 minuten wachten, of we annuleren de bestelling’ gezien het ons avondeten was, ervoor gekozen om 45 minuten te wachten. Het eten is prima, maar streept niet weg tegen de ongelooflijk slechte service en nul klantvriendelijkheid. In geen enkel opzicht ook maar een klein beetje meedenken hoe zoiets opgelost kan worden.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een bestelling gedaan 17.55 uur. En aangegeven het 18.20 op te kunnen halen. Er volgde snel een mail dat 19.40 klaar stond. Maar met kinderen die ontzettend trek hadden was dit niet de oplossing. Even gebeld met de locatie om het te annuleren. Dat was geen probleem. Nu wachten tot we ons geld terug krijgen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou iets meer dan 2 uur duren, duurde uiteindelijk 3 uur. Niet oke.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was ok qua smaak, maar ik vind de leveringstijd van (zonder overdrijven) ruim 2,5 uur niet normaal. Ik begrijp dat het druk is, op zaterdagavond, maar als het uit de hand loopt moet je misschien even geen bestellingen aannemen en bedenken, kunnen we het wel aan op dit moment? Er werken volgens mij alleen hele jonge mensen (kinderen) zonder manager, en dat zie je terug in dit soort dingen. Daarnaast waren er geen blikjes drinken meer en na gebeld te hebben voor een indicatie tijd, duurde het weer veel langer dan aan aangegeven. Ik denk dat het wel wat professioneler kan dus vandaar deze slechte beoordeling.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte vriendelijk aan de telefoon en ondanks de late bezorging, smaakte het heerlijk.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg slecht, om 19:00 besteld en gelijk gebeld omdat ik het wilde halen. dat kon niet omdat volgens meneer aan de telefoon de garnalen op waren en die moesten ze eerst halen. tijd van bezorging zou zijn 20:40 om 20:45 belde meneer terug dat de garnalen klein waren en of ik daar problemen mee had. (wat een grap!) nadat ik akkoord had gegeven kwam om 21:10 de bezorger (aardige jongen) met de bestelling en losse 5 euro want de garnalen waren op. man man wat slecht. nadat ik contact had opgenomen gaf die zelfde jonge man weer aan dat de keuken problemen had. (dit nog nooit meegemaakt)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi, veel verschillende soorten. Bestelling was compleet , wel half uur langer moeten wachten door de drukte maar het was zeker de moeite waard. Ik ga zeker vaker mijn sushi hier halen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst online, vervolgens werd ik gebeld dat we een half uur later de bestelling moesten komen halen ivm drukte. Dat vonden we wel laat maar oké, vervolgens nog 20min zitten wachten waarbij er steeds maar gezegd werd ‘bijna klaar mevrouw’. Bijna klaar is voor mij 5min.. De sushi was lekker, maar 50min later pas je bestelling kunnen ophalen vind ik geen goede service.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor het eerst bij I Love Sushi Tiel sushi besteld en gehaald. Alles stond keurig op tijd klaar en we hebben er van gesmuld. Heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten heerlijk zoals altijd, alleen was alle sushi naar de linkerkant van de bakjes gepropt en daardoor lekte er ook veel. Moest eerst alles schoonmaken voordat we eindelijk konden eten. Misschien was de bezorger gevallen?

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vers gemaakte sushi’s waren zoals ik gewend ben heerlijk alleen de box C kwam denk ik uit de koeling waardoor de smaak helemaal van de sushi weg was . Ik vind het daarom erg jammer dat de kwaliteit van i love sushi hiermee erg achteruit is gelopen hoop ook dat ik dat een volgende keer niet hoef mee te maken want zo’n box betaal je toch 26 euro voor met de kwaliteit van de sushi die je bij de supermarkt koopt

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loved the sushi!! Best sushi in Tiel.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb gister sushi gehaald. Op zich was het heerlijk echter had een deel van de familie al een boterham gegeten omdat het zolang duurde. In eerste instantie konden we om 18.50 uur afhalen. Ik werd gebeld dat dit 19.30 uur werd. Bij het ophalen om 19.30 hebben we moeten wachten tot 20.15 uur. Ik snap dat het druk is maar dit werkt niet. Geef het dan aan bij de bestelling of neem minder bestellingen aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Slecht. Om 19:10 zou ik mijn bestelling kunnen afhalen, kom ik binnen word mij vertelt dat het nog wel een half uur kan duren zonder enig excuus. Toen ik vroeg waarom ze niet even had kunnen bellen om te informeren kreeg ik als antwoord: ik loop hier ook als kip zonder kop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na al ruim 2 uur te wachten maar even gebeld naar de zaak, sushi moest nog gemaakt worden maar zou er met +/- 30 minuten zijn, i.v.m. het ongemak zouden ze er gratis sushi bij doen, top! Nou 40 minuten later was de bezorger er, géén extra sushi voor het ongemak zoals toegezegd aan de telefoon en in de Crispy Chicken roll zat een stukje bot waar ik hard op beet, daarna hoefde ik automatisch deze sushi niet meer natuurlijk. Niet de beste ervaring met I love Sushi :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is lekker. Hier verkoopt men sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.00 megabox besteld voor 20.00. Om 20.25 gebeld waar bestelling bleef. Toen zij medewerker “uw eten staat nu klaar, wordt zo bezorgd. We moeten even op meer bestellingen voor bezorger wachten” eten werd om 20.55 bezorgd. 55 minuten te laat en dat kon je merken. Jullie hebben 3 uur de tijd gehad om mijn bestelling op 20.00 te plannen en komt dan bijna een uur te laat koud en aan elkaar geplakt als een bal koude rijst binnen. Te lang gestaan voor bezorging! Jammer voor dat geld!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!!! Nu alleen nog bezorging in Tricht e.o., dan zou het helemaal geweldig zijn!!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet dat jullie het zaterdags en vooral nu met de Corona druk hebben, maar om bijna 3 uur te wachten op mijn bestelling is echt te lang! Kreeg een mail dat mijn bestelling om 20.00 uur bezorgd zou worden, uiteindelijk werd dat 21.00 uur. Toen ik een mail kreeg dat de bezorgder onderweg was duurde het nog 40 min. De loempia’s waren ijskoud. Jammer!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 2uur en 45 minuten moeten wachten tot we konden eten. We hebben 3 keer gebeld waar ons eten bleef en kregen alleen maar te horen dat het druk was. Ik heb toen ook aangegeven dat ze geen bestellingen moeten aannemen als ze het niet aan kunnen en klanten zo lang moeten wachten. Ik kreeg als reactie ik heb uw een indicatie tijd gegeven , ja dat klopt maar die kreeg ik pas nadat ik de bestelling had geplaatst en betaald had dus ja dan kun je niet meer terug. Indicatie tijd was 1,5uur en uit eindelijk werd het 2uur en 45 minuten. Je kunt klanten gewoon niet bijna 3 uur laten wachten op hun eten. We hebben er niet van kunnen genieten omdat we zo'n erger honger hadden en bijna 3 uur hebben moeten wachten, hebben we alles aan een stuk door naar binnen geschoven .

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen maar lof. Precies op tijd, in deze roerige tijd. Ga zo door. Blijven jullie gezond. Groetjes Alexandra.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk! Bestelling klopte netjes en was mooi opgemaakt. Bezorger bood zijn excuses aan voor het lange wachten op de bestelling (2 uur), keurige bezorger overigens. Zou fijn zijn om tussentijds bericht te krijgen dat het langer duurt. Want tussen ‘onderweg’ en daadwerkelijke bezorging zat ruim 45 minuten. Dat is te lang. Iets wat warm hoorde te zijn was dan ook koud helaas.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat ik al had verwacht dat het druk zou zijn heb ik voor 12.00 mijn bestelling geplaatst voor bezorging 18.45. Helaas heb ik tot 19.35 moeten wachten op mijn eten. Wel ben ik om 18.45 gebeld dat het er zo aan kwam. Ook klopte de bestelling niet helemaal, maar dit heb ik zo gelaten. Het was gelukkig wel lekker.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat ik op deze manier mijn verjaardag toch wat kon opleuken nu vanwege de Corona crisis een feestje of uit eten niet mogelijk was. Heel erg bedankt dus! Ik was alleen verrast dat de bezorger het eten persoonlijk overhandigde omdat ik door de deur riep en voorstelde dat hij het op de stoep zou zetten en dan terug gaan staan. Hij leek geen weet te hebben van de Corona-beschermingsmaatregelen of hoe deze toe te passen in zijn werk. Uit pure bezorgdheid wil ik jullie vragen hier eens goed over na te denken en dit met de bezorgers te bespreken. Zij kunnen op deze manier het virus gemakkelijk bij mensen ‘ophalen’ en misschien ook verder verspreiden. Temeer omdat mensen die al ziek zijn misschien ook bestellen. Ook het aannemen van fooien brengt risico’s mee. In veel winkels mag niet meer contant worden betaald. Ik had graag een fooi gegeven maar heb dat niet gedaan om het contact te beperken. Kan de fooi eventueel direct mee overgemaakt worden? Dat zou via de website geregeld kunnen

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel.. zelfs nu tijdens de corona-drukte.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, altijd vers en altijd zo snel mogelijk, bedankt!

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al heel vaak besteld is altijd goed gegaan alleen dit keer ook aangegeven dat het voor drie personen was en kreeg van alles maar 2 dus veel te weinig. Dat was wel jammer.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren besteld, Kregen veel dingen extra zonder besteld te hebben (niet dat wij dat erg vonden) Sushi plakt heel erg en is flauw De bezorging was perfect, was zelfs eerder dan de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Teleurstellend! weinig variatie in de bowls, de rijst leek oud, andere ingrediënten ook. Sushi van matige kwaliteit

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond netjes op tijd klaar. Heerlijk gegeten. Als klein puntje zou de sushi bowl iets gevarieerder kunnen. Zonder sla maar met andere groenten zoals bv wortel rasp mais en de komkommer in stukjes

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, jammer dat er geen sojasaus, wasabi en stokjes bijzaken.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

mmmmm lekkerste sushi

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is Sushi Box D NIET zoals op het plaatje. Er zit geen avocado in. Helaas was de komkommer zuur.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd afgeleverd. Vriendelijke bezorger. En een maaltijd van uitmuntende kwaliteit. Heerlijk gegeten en zeer duidelijke website met de producten. Aanrader.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en optijd afgeleverd

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. En volgens afspraak op tijd bezorgd

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hebben op 2 minuten na 2 uur gewacht op onze bestelling. persoonlijk was onze mening dat de sushi smaakloos en klef was. helaas niet voor herhaling vatbaar

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer heerlijk, vers klaargemaakt en stond exact op tijd klaar.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft ons heerlijk gesmaakt. Bedankt voor de super service 👍🏻👍🏻👍🏻 . Als we hadden geweten dat de bezorger met de scooter moest komen, hadden we niet besteld. We vonden het erg dat hij door het ontzettend slechte weer moest. Sorry daarvoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ivm de storm de bestelling s middags gedaan. Niet al te lang hoeven wachten. Heerlijk van de sushi genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie ontvingen we 80 stuks sushi, terwijl we er 100 hadden besteld. Na een telefoontje onzerzijds, berustte dit op een vergissing, en werden er nog 2 doosjes bezorgd, dus is het tot volle tevredenheid opgelost.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Service zeer slecht. Ik zat 10 minuten te wachten omdat de jongen achter de balie aan het telefoneren was. Toen hij klaar was, liep hij gewoon weg. Uiteindelijk riep ik hem maar, hij keek verontwaardigd en zei; "sorry, ik zag jullie niet" Ondanks online besteld te hebben, nog steeds een kwartier zitten wachten. De website is onduidelijk, geen beschrijving wat in de boxen zit. Wel twee sterretjes voor de sushi. Die was wel lekker.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi valt uit elkaar. Wat warm hoort te zijn komt koud aan. Bezorgers zijn erg jong en op de fiets. Reden dat het eten koud is! Garnalen in krokant jasje te weinig geleverd. Werd wel netje nabezorgd. Dat is enige pluspunt. Vervolg ga ik gewoon naar de concurent

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk!!! Maar 1,5 uur wachten op een bestelling vind ik toch echt heel lang.......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

SLECHTE SERVICE. Vanmiddag sushi besteld om het vervolgens op te halen om 17:00. Sta ik voor een dichte deur. Niemand te bekenen. Ik heb online betaald en krijg niemand!! Aan de telefoon te pakken. Wil graag zsm me geld terug !!!

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren jullie onverwachts gesloten, zonder dat te melden

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijke te bestellen en oprijs geleverd. Misschien wel een tip om bij de boxen de inhoud te vermelden. Plaatjes zijn klein. Dus als je niet tegen schaaldieren kan ivm allergie, is het moeilijke te beoordelen wat er inzit. Waardoor je geen box kan bestellen maar duurdere andere combinaties.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen, volgens afspraak geleverd. Zeer vriendelijke bezorger in woord en gebaar. Voor herhaling vatbaar en dus zeer aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik een e-mail dat er om 20:20 bezorgt zou worden. Om 20:35 nog niks ontvangen of een update over vertraging gehad, dus maar eens gebeld. Er werd verteld dat de bestelling wel klaar was, maar dat de bezorger eerst terug moest komen van een eerdere aflevering. Het zou dus nog wel een half uur duren, maar als tegemoetkoming zouden we extra sushi krijgen. Uiteindelijk om 21:10 de bestelling ontvangen met als extra sushi zes stukjes sushi met alleen komkommer. Ik snap dat vertraging kan optreden, maar verwacht dan wel tijdige communicatie hierover. Ik verwacht niet dat ik er zelf achteraan moet bellen. Als er als tegemoetkoming iets extra wordt belooft dan verwacht ik wel iets meer dan zes stukjes sushi met alleen komkommer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de sushi box (maki) niet echt lekker. We hadden beide het gevoel dat het niet echt vers was en dat is ontzettend jammer. Wel is het een nette zaak en we komen er zeker nog eens terug om eventueel wat anders te proberen!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten 👍😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt telkens ruim een uur voor aflevering ook als je later op de avond besteld. Kan dat niet wat sneller? Zou ook schelen als je electronisch op de hoogte wordt gehouden over de wachttijd.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Evenals de vorig keer weer heerlijk gegeten SuperVers klaargemaakt en dat proef je! Ilovesushi is een echte aanrader.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst bij ilovesushi-tiel een online bestelling gedaan. De bestelling stond keurig op de afgesproken tijd klaar en de verzorging en kwaliteit liet niets te wensen over!

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel goedkoper dan andere sushi afhaal in tiel en vers ook.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top voor elkaar!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en heerlijke sushi!!!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij kwam iets later maar dat is niet erg. 10 min. De sushi was erg lekker.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

duurde wat lang het wachten maar de kwaliteit was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was niet zo lekker. Dat was wel erg jammer. Ze waren te dikke stukken en de smaak was niet zo optimaal.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd! Sushi was lekker...de rijst van de sushi had misschien iets meer aandacht mogen hebben. Maar al met al smaakte het goed! :-)

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben tevreden. Alleen elke keer meld ik dat ik geen stokjes, sojasaus en wasabi wil. Ik heb veel over van de vorige keer. En toch krijg ik het altijd. Dat vind ik een beetje zonde. Verspilling. Verder: heerlijke sushi!

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De ebi crunch was niet helemaal vers vond ik. En de shazimi was ook niet helemaal vers meer ging uit elkaar vallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, binnen een kwartier rond de afgesproken tijd geleverd.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

GEWELDIG! VERS BEREID EN HELE GOEDE KWALITEIT

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd besteld en op tijd bezorgd. Top en lekker.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service, lekker eten! Aardig personeel en alles ziet er netjes uit. Heel tevreden!

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, en belangrijker het smaakte goed!

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top!!!!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd klaar.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van de sushi😊

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was weer keurig op tijd en voor 2 personen weer lekker kunnen eten van box C!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging ,eten was goed en netjes verpakt

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Absolute aanrader. Ik kom snel weer wat bestellen!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Gister voor het eerst de Tuna Touchdown pokebowl besteld. Heerlijk! Wellicht een idee de komkommer ook klein te snijden (blokjes), je kon het er nu niet echt bij eten. Verder mistte ik de avocado erin, maar dat is persoonlijk denk!

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Zo vers. Goede service, bestelling op tijd.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, vlotte bediening en goed kwaliteit

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten , goede service precies op tijd.

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij jullie. Het was echt heerlijk, echt een feestje! Erg netjes ook dat jullie belden dat de bezorging wat later werd. 15 min viel reuze mee. Voor herhaling vatbaar!

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi in Tiel, maar de wachttijd is elke keer drama. Was al aangegeven 1 uur, duurde het nog half uur langer.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden gebeld dat er geen zalm meer was en of het tonijn en krab mocht zijn. Op zich netjes maar wel heel vreemd dat er geen zalm meer is relatief vroeg op de avond op een doordeweekse dag. Erg jammer.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaak !! Goede aanbiedingen!! Bezorgtijden altijd vrij lang maar afhalen binnen half uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e x gedaan. Was naar goede tevredenheid

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zelfs extra sushi bij de bestelling gekregen en perfect op tijd Voor herhaling vatbaar!!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Gister voor het eerst hier besteld, erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was overheerlijk en vers. De bestelling werd binnen de afgesproken tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Je krijgt meer dan genoeg voor je geld wat een grote plus is. Bezorging is op tijd en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi familie box met voldoende variatie! Film aan, voetjes omhoog en genieten maar😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd precies op tijd bezorgd. En wat hebben we er heerlijk van gegeten. Geweldig.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld en half uur later stond de bezorger al op de stoep! En dat op zaterdag. Fijn dat het zo snel bezorgd werd. Wel nog steeds jammer dat je 25 cent extra moet betalen voor iDeal betaling.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere sushi voor een goed prijs, netjes op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een beetje lang, maar was hrt wachten zeker waard! Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

leuke schaal voor een feestje besteld. mooi gevarieerd .ziet er goed uit was lekker

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en zelfs iets te vroeg bezorgd.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een paar keer teleurgesteld te zijn, vandaag weer genoten van de sushi!

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde langer dan werd aangegeven. Bezorger was heel aardig en de sushi was heerlijk! Ik zou de volgende keer zeker weer bestellen, allen dan wat eerder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Super goed en zeker tot de volgende keer.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd heel snel bezorgd en was eerlijk!

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit, stond klaar toen ik het kwam ophalen en leuke dame achter de balie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer tevreden. Zelfs in de drukte bij appelpop perfect op tijd geleverd en kwaliteit goed.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Waren iets vergeten en binnen no time kwamen ze het na bezorgen! Super vers alles!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alsof het iedereen keer lekkerder wordt! De hoeveelheid gebakken uitjes op de ebi crispy tempura is echt heerlijk! En volgens mij nieuwe verpakkingen, leuk!

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, goed personeel

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor alles :)

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1) er wordt gepleit voor zo min mogelijk contante betaling, zorg dan dat je niet extra moet betalen voor afrekenen per pin! 2) helaas was de bezorging een kleine 20 min later. Wel netjes dat ze hiervoor wat extra erbij hebben gedaan. Al ga ik liever voor op tijd bezorgen. We hadden nl nog een afspraak dus eten werd wat krapjes

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit Shushi en meer als genoeg Zeker een volgende x weer

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan gepland 👍🏻 Zo krijg ik de mail nog een half uur en toen ging de deurbel al!!

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd ( binnen 45 minuten )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en niet duur!

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al regelmatig sushi besteld en altijd om je vingers bij af te likken! Ben daar zeer tevreden over. Maar bij aankomst (net als bij mijn vorige bestelling) zag de sushi er niet uit. Niet omdat de bereiding niet oké was. Maar compleet door elkaar geschud door, waarschijnlijk, de rijstijl van de bezorger. Sommige bakjes zijn een grote bonk sushi geworden in de hoek van het bakje, omdat het zo tegen elkaar aan is gedrukt. Dit maakt niet dat ik niet opnieuw een bestelling zou plaatsten, maar vind het zonde en betaal er genoeg voor om te mogen verwachten dat het netjes aankomt.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerst x hier besteld op aanraden van iemand anders. Geen seconde spijt gehad. We hadden box 4, maar we gaan zeker vaker bestellen en meerdere dingen uitproberen.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en vers

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, alles lekker vers. Hou wel rekening met 25 cent betalen voor IDeal transactie (staat niet op de site vermeld)

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten van de Sushi. Dit keer gevarieerd gekozen, alles lekker!

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel binnen half uur en dat op zondag!! Eten was gewoon weer goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

We komem hier regelmatig voor sushi Altijd super lekker.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk bezorging duurt wel altijd lang 45min/1 uur

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi, maar jammer dat we bij afhalen (van tevoren besteld online) nog een 20min moesten wachten, omdat de bestelling vergeten was. Wel netjes opgelost door de parkeerkosten te betalen.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede sushi.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over het bestelde, echter heb ik graag wat gember bij de bestelling ipv alleen sojasaus en wasabi. Voorheen was dit wel, nu moet je gember apart bestellen. Dat is wat veel voor mij als enige, de anderen in huis zijn meer van de wasabi en de sojasaus.

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en lekkere sushi. En supervlotte bezorging!

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima hoeveelheid, op afgesproken tijd klaar

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Sushi en netjes op tijd.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was iets niet leverbaar maat dat is super netjes en royaal gecompenseerd.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd. Wel voor het eerst bijna een kwartier moeten wachten, omdat mijn bestelling nog gemaakt moest worden op de afhaaltijd.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en het smaakte weer lekker!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Geen lekkere sushi, warm, veel plakkerige rijst en heel weinig vis

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, het eten was heerlijk, vond alleen de boontjes/ erwten niet zo geweldig ze waren na mijn mening niet vers of slechte kwaliteit . En er waren geen stokjes bij om te eten . Mvg heidi

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten was mijn bestelling al thuis. De sushi was erg lekker. De beste van Tiel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed, optijd, lekker

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was qua smaak anders dan ik gewend ben. De gefrituurde rol met tonijn zaten veel harde stukken in. Volgende keer beter ;-)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Suhi en zelfs eerder dan verwacht...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling gedaan werd later terug gebeld omdat de crispy softshell crab er niet was. gevraagd alternatief spyci tonijn oke maar krijg ik 2 maal spyci tonijn omdat de andere crab roll er ook niet was jammer nu veel dezelfde toch wel prijzig GR Gerrit jan

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk! Kom snel weer langs

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling nooit ontvangen, 18,35 besteld. De verwachte tijd van 20.05 niet gehaald. Na contact om 20.40 bestelling geannuleerd. Ze waren er nog niet mee bezig, zou nog langer duren. Erg teleurgesteld

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg tevreden! Goed gevulde, kwalitatieve sushi! Ook zet ik er vaak een opmerking bij qua inhoud en hier wordt altijd rekening mee gehouden. Ga zo door! Een tip: op de website wellicht iets meer uitleg over welke sushi er in de boxen zit. Is niet altijd goed te zien. Verder top! Goed Pinksterweekend en werkse allemaal!

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tonijn salade in de sushi was gort droog en nauwelijks eetbaar zonde want de rest erg lekker.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vriendelijke bezorging. Ze zijn attent om even te bellen als het wat langer duurt.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd en heerlijke sushi!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi is normaal gesproken heel lekker, maar niet deze keer. De rijst was te gaar en het leek of de rijstazijn vergeten was, was niet fris van smaak. De edamame boontjes waren best zout.

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis de communicatie van de verwachte aankomst tijd. Verder vind ik het erg vervelend dat er geen specificatie van de boxen in te zien is. Nu moet je vsn het plaatje gissen wat er in je box zal zitten. De gratis california rol was lekker. De rest mag wat meer op smaak

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi voor een prima prijs

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nog niet veel ervaring met andere Sushi aanbieders, maar jullie Sushi is gewoon GOED !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, op tijd klaar en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi Rechtstreeks bestellen is extra sushirol dat is altijd lekker!!!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

?

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Jammer dat de afhaaltijden niet kloppen. Kom gerust 30 min later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voordat het het was ingepakt hebben we 20 min zitten wachten . Duurde dus erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd! Eerder dan dat ik per mail had doorgekregen.

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk , op tijd en snel ???

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was 15 minuten te vroeg, terwijl de vorige keer dik te laat was. Sushi was heerlijk, al snap ik soms niet waarom er zoveel mayo over moet.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is geweldig! Niet goedkoop, maar dan heb je ook wat! Hou er wel rekening mee dat de afhaaltijd niet altijd klopt. Soms moet je nog een tijd wachten bij afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten! Wel heel lang moeten wachten! Meer dan een half uur !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het is weer heerlijk. Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en altijd keurig op tijd

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer snelle bezorging en het was erg lekker. We zijn blij met de acties en de sushi-boxen!

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Constante kwaliteit, stond op tijd klaar

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, mag wel iets minder rijst en iets meer andere ingrediënten. Maar verder heerlijk

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi als altijd, helaas wel wat aan de late kant deze keer....

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ebi crunch sushi is onze favoriet en echt heel lekker! Ook de boxen waren weer lekker en op tijd gezorgd! Leuke acties, echt een aanrader om te bestellen!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker.

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi , word vers gemaakt , 100% een aanrader

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde sushi was zeer OK! De bezorging was hoewel te laat ook zeer OK. Hoewel te laat ook 5 sterren daarvoor omdat I love Sushi Tiel mij telefonisch keurig van de ontstane vertraging op de hoogte gebracht heeft.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 20 minuten later bezorgd dan afgesproken en bevestigd per mail.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en de smaak was nu top. Wij bestellen hier vanwege de mooie aanbiedingen!

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en vriendelijk personeel ?

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! We komen zeker nog een keer afhalen!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi, smaakt prima. Wel zaterdagavond, rekening houden met dat het drukker is en dat de bezorgkosten wat uitlopen. Maar het smaakt er gelukkig niet minder om. Wat ik wel handig zou vinden is dat er op de website komt te staan wat er in een box zit .

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi, supersnel!

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De sushi zag er verzorgd uit en smaakte goed.Prima prijs/kwaliteit verhouding,wij bestellen snel weer!

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader en niet duur.

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan verwacht, maar kwaliteit is prima!!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service helemaal goed, we vonden de rijst erg gaar waardoor het te smeuïg smaakte. En erg groot. Smaak was prima, alleen te grote stukken als “een-haps” formaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weg verrukkelijk heerlijk vers gemaakt. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd. Lekkere sushi en bedankt voor de gember!

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi en op tijd geleverd!

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor!

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit en service

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde ruim 2 uur

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super erg lekker!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was 20 min later als was gezegd

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles compleet en in de goede samenstelling. Lekker, de gratis roll bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en ze hebben leuke acties. Ivm sushi restaurants vind ik dat de sushi iets meer smaak mag hebben (klein beetje flauw). Maar verder alles naar wens.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik kom hier tweewekelijks. Prima sushi! Leuk team. Aandachtspunt is inkooo van wasabi en kikoman. Deze zijn smaakvoller op de markt.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima snel geleverd, via deze site stuk goedkoper dan voanthuisbezorg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord, heerlijk!! Foutje gemaakt bij het bestellen, werd keurig opgelost.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en op tijd klaar

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel!

, 27-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk en op tijd klaar. En vriendelijk personeel!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd en alles was weer heerlijk.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat we 3 uur hebben gewacht, wat overigens heel netjes is aangegeven doordat ze ons belde en omdat het Kerst avond is, was de kwaliteit echt super en de gerechten warm! Top gedaan chef! Ga zo door en fijne dagen!

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van de heerlijke sushi! Fijne kwaliteit, mooie smaakvolle rijst. Het was een feestje bij ons aan tafel. En wat superlief dat wij zomaar iets extra’s kregen! Dank jullie wel. Tot de volgende keer.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top! Heerlijk vers en mooie porties! Bezorging was 25 minuten later dan aangevraagd, maar ach dat kan een keer gebeuren.

, 20-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zouden om 5 uur komen ,maar werd iets later. Geen probleem het is het wachten waard, super lekker sushi gegeten. Dank je wel i love suhsi

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, snelle bezorging en heerlijke sushi!

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heel lekker! Super service, dank en tot de volgende keer

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 min later dan afgesproken

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar om af te halen, vriendelijkebediening, erg goede sushi, en niet duur

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk! Extra Sushi gekregen ivm online bestellen. Half uur geprobeerd te bellen NIETte bereiken constant in gesprektoon. Toen online besteld dit was prima . Niet te bereiken gemeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Wel langer moeten wachten op mijn bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker heerlijk vers. Zeker voor herhaling.

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel bijna elke 2 weken wel maar komt altijd kwartier half uur later dan de afgesproken tijd. Vandaag werd ik om 19:05 gebeld met de mededeling dat het er over een paar minuutjes zou zijn. Uiteindelijk was het eten er om 20:10.... beetje erg jammer! Eten is prima

, 13-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en erg lekker. Voldoende soja erg bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi, beste van Tiel zowiezo

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi/ service!

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer erg lekker!

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel geleverd! De kwaliteit van Ilovesushi wordt steeds verser en beter. Viir het eerst de Fried Crispi Tuna besteld welke zelfs nog warm was! Heerlijk! De ebi tempura viel uitelkaar, maar verder net zo lekker ala anders. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had net voor sluitingstijd besteld, werd nog een super lekker sushi box voor me gemaakt! Bedankt!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Vriendelijke medewerkers.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit is goed. De bezorging was super snel wat natuurlijk fijn is, alleen ik zou eigenlijk pas om kwart voor 6 thuis zijn dus had ook gekozen voor bezorgen om kwart voor 6. Gelukkig was ik eerder thuis want ze waren er al om half 6. Nu kwam het goed uit, maar stel ik was nog niet thuis geweest? Verder heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, makkelijk en goed. Mooi dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk !

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

niks aan te merken op de Sushi( halen het vaker) maar bij thuiskomst komen we erachter dat er van de 4 X Maki mix er twee hebben gekregen zonder Tonijn maar met avocado wat we niet lekker vinden. Jammer

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het zag er verzorgd uit en smaakte heerlijk. Het was voor ons een eerste kennismaking met sushi. En daar hebben we geen spijt van! Gaan we zeker vaker doen.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi’s en op tijd klaar!

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel erg lekker ,en snelle levering .?

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had plate B. Ik had graag wat meer sushis omrold met nori erbij gehad. In verhouding waren die er weinig (6 st) had van mij net zo veel of iets meer mogen zijn dan de californiarolls.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi , een gratis rol erbij en kort voordat de bezorger aankwam ben ik gebeld. Top!

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat bezorgd (15 min), maar het was het wachten zeker waard. Heerlijke verse sushi gegeten!

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker. Netjes verzorgd Alleen we hebben 90 minuten moeten wachten. We kregen wel een paar extra sushi’s maar had liever mijn bestelling eerder ontvangen. Nu gehaast moeten op eten,

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden, erg lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst i love sushi uitgeprobeerd. Tevens een van de weinige bedrijven die bezorgen in Kapel Avezaath. Helaas liep de bezorgtijd wat uit maar omdat we nog vakantie hebben is dit geen ramp. Werden keurig hier over gebeld. De sushi smaakte prima.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

De boks was super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede en nette service bestel er zeker nogmaals

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers snelle levering ondanks zondag. Genoeg soja en wasabi. In een woord super!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorheen vond ik de kwaliteit echt een stuo minder. Nu al weer een paar keer hier besteld, echt top! Kwaliteit is goed en naar mijn weten vers. Ebi tempura is krokant en dat vind ik persoonlijk echt een pluspunt! Bezorging ook top! Ik had de bel niet gehoord omdat ik buiten was ..vervolgens bellen ze en willen het als nog komen bezorgen. Keep up the good work guys!

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi gegeten. Goed verzorgd. Heerlijke garnalen. Prijs- kwaliteit zeker goed. Was onze 1e keer dat we bij i❤️Sushi hebben besteld, maar voor herhaling vatbaar.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service. netjes op tijd. maar voornamelijk zeer goede kwaliteit wat zij leveren. Netjes verpakt. Perfect. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om er geen ei bij te doen, maar dat zat er toch bij. Ook was de sushi warm toen het bij mij aankwam. De bezorging was wel goed

, 30-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en goed, ik vond het wel een beetje duur.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK!!!!!!!

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Sushi besteld voor het eerst maar valt tegen want het viel steeds uit elkaar en was te klef.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd stond op 20u en iets voor 20u werd ik gebeld dat ze onderweg waren met de bestelling en vervolgens ging de bel! Top! Persoonlijk vind ik het veel beter gewordenn! Heerlijke sushi, vers, ebu garnaal lekker krokant(was voorheen nog wel eens anders) en het ziet er gewoon netjes uit! Nog een tip voor jullie, soms vind ik het lastig dat ik via de website niet zie/weet wat er in zit. Plaatjes kunnen niet worden uitvergroot en er staat niks bij. Verder zo doorgaan!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi hier uit de buurt voor een geweldige prijs. Komen hun bestellingen altijd na en altijd optijd klaar. Echt overheerlijk!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en makkelijk te bestellen!!!! Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede smaken, mooie presentatie. Kom hier zeker nog eens terug!

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was te laat klaar ... pas 15 min later .

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen heel makkelijk en goede info per mail, als je bestelling onderweg is. En het belangrijkste, lekkere sushi ;)

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi smaakt heerlijk :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt super lekker!!!! Complimenten, hebben heerlijk gesmuld ;-)

, 23-03-2018

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt heerlijk!

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Was eerste bestelling. Moest helaas 25 minuten langer wachten dan het afgesproken afhaaltijdstip. Sushi was echter prima dus ik ga er vanuit dat het een incidenteel probleem is en ik kom zeker nog eens terug.

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi en veel voor een goede prijs aanrader!!!

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het bestellen ontvingen we direct een mail met de bezorgstatus, heel fijn! De bezorger was vriendelijk. De sushi was erg lekker!! I Love sushi Tiel zeer aan te raden.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde uiteindelijk langer als aangegeven, maar ze hadden het ontzettend druk. Daarvoor wat extra sushi erbij gekregen en de sushi in zn geheel maakte het lange wachten waard! Heerlijk gegeten!

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Mijn favoriete koopavonddiner heel erg lekker?

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed verpakt. Sushi is vers en erg lekker, ze zien er mooi uit en zijn groter dan in de restaurants. Bestel hier zeker vaker. Klein minpuntje, de sojabonen waren wat minder van kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder dan verwacht binnen. Top sushi.