Beoordelingen van I Love Sushi Tiel

Recente recensies

4.0
Esther Riphagen
gisteren

De bestelling was niet compleet en de kwaliteit ook minder dan we gewend zijn. Mijn dochter heeft reeds telefonisch contact opgenomen.

Patricia
gisteren

Ruim 3 uur gewacht op mij n bestelling. Drie kwartier lang proberen te bellen maar continu in gesprek, of de hoorn eraf lag. Uiteindelijk iemand aan de lijn na 20x bellen, ik kreeg wel wat extra sushi maar er zat verder niks bij. Geen wasabi, geen sojasaus, geen gember en geen stokjes. Dit was voor mij de eerste en laatste keer dat ik hier bestelde...

Kimberly
gisteren

Eten prima, website dramatisch. De plaatjes van de boxen zijn veel te klein en er staat ook niet bij wat erin zit. Lastig kiezen dus.

Jaco Zoetekouw 8
30 september 2022

Bestelling duurde meer dan 1 uur en 15minuten om bezorgd te worden, daarnaast de soja en wasabi vergeten, t was teleurstellend

Twan
27 september 2022
Frederike wijnbelt
26 september 2022

Half uur te vroeg maar jongen was erg aardig en cute af

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ted
24 september 2022

Helaas zelf niet de beste ervaring na goede ervaring van andere gehoord te hebben. Bij thuiskomst bleek de bestelling niet compleet, dus zijn we teruggereden (15km). Ik von de sushi-rollen droog en weinig van smaak. De sashimi van tonijn en zalm waren in te dikke plakken gesneden en niet zo mals en vers. Helaas voor ons een tegenvaller. Mogelijk omdat het erg druk was.

Gerard
24 september 2022

Was meer dan ik besteld had (voor de zelfde prijs), maar het smaakte uitstekend.

Boelhouwer Advies
14 september 2022

Als bedrijf online bestelt. Ter plaatse krijg je geen kassa btw bon. De bedrijvenkorting van 10% wordt hierdoor bijna teniet gedaan door het missen van de 9%btw. Kwaliteit van het eten is en blijft zeer goed!

Souhaila
10 september 2022

Geen eten ontvangen, 7x gebeld geen gehoor. Bedankt voor het voor niks telaten wachten op mijn eten!

Plagge
9 september 2022

De pokebowl tonijn was de pittige variant, die hadden we niet besteld. Mijn zoon vond dat niet zo lekker. Verder was het weer heerlijk!

Hans
4 september 2022

Mooie en goede kwaliteit van de sushi's en goed op tijd bezorgd.

Gerard de Gier
3 september 2022

Op tijd klaar én lekker

Sanne
2 september 2022

Top sushi en snel besteld, jammer dat de bezorger iets te plat door de bochten is gedaan en sommige sushi door elkaar geschut was. Maarja de smaak wordt er niet minder van!

wilma
24 augustus 2022

het was erg lekker , alleen bij surf & turf zou ik minder pepers erin doen die is behoorlijk pittig

Ellen
21 augustus 2022

Deze keer waren de sushi hapjes erg klein, dat zijn we niet gewend van I love sushi.

Danielle Huss (SMC)
18 augustus 2022

Het eten kwam meer dan een half uur te laat binnen. Voor 6 personen besteld, één ml Soja ontvangen en de Wassabi was overstuur (zuur) Al met al niet te doen... en ook niet wat we gewend zijn van jullie.

andre van velzen
18 augustus 2022

veel te weinig sojasaus, een half cupje voor 2 personen. geen sashimi en omdat ze geen contact kregen nigiri’s in de plaats gegeven. 2 smaken crispi, ebi en kop, leken exact op elkaar en weinig verschil in smaak. Na bellen wel snel extra sojasaus gebracht. overall niet tevreden

Paul Brobbel
18 augustus 2022

In onze bestelling ontbrak de tonijn in de Sushibox. Ook de kwaliteit van de ebi's liet te wensen over, het was smakeloos. wij zijn bete gewend!

Danny
12 augustus 2022

Door jullie kanker sushi is me telefoon kapot hoe gaan we dat oplossen

Madelon
12 augustus 2022

Altijd over jullie te spreken, maar dit keer niet wat ik v jullie gewend was. Inmiddels zijn de prijzen omhoog gegaan en dat is prima.. maar de sushi ook een stuk kleiner. Jammer! Viel ook helemaal uit elkaar. Volgende keer beter!

Marit
11 augustus 2022

Heeeeerlijk!

De groot
8 augustus 2022

Heel slecht , ik had sushi gevraagd met alleen groente krijg ik een hele box met komkommer .Volgens mij kun je ook rettich, avocado ,augurk doen ipv 24 komkommer .

H v Ommeren
7 augustus 2022

Keurig verzorgd👍🏽👍🏽👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JolZon
7 augustus 2022

Altijd goede kwaliteit. Snel bezorgd!

M. Mentink
7 augustus 2022

Ik weet niet wat er gebeurt is maar de kwaliteit van deze bestelling was echt slecht. De sushi was droog. De rollen vielen uit elkaar en de rollen waren plots heel klein geworden. Daardoor was de portie echt veel minder dan we normaal gewend waren. De crispi ebi en chicken lagen door elkaar en waren ook niet te onderscheiden. Er zat nu veel groente in en de portie vlees was bijna niet te vinden. De zalm was droog en zeker niet vers. Hetzelfde gold voor de tonijn. Er zat zelfs een luchtje aan. Dus zeker niet vers. Wij bestellen al langer bij I Love Sushi maar dit was echt slecht.

Vree
5 augustus 2022

18.00 uur tijd van bezorgen. 18:00 bericht bezorger een ongeluk. Bestelling is nu onderweg. Dit duurde vervolgens nog 45 minuten. Na contact bezorging voor de deur. Jammer dat het zo lang moest sirenes het telefonische contact. Normaal geen problemen maar vandaag wel.

R.Disco
4 augustus 2022

Smaakte voltreffelijk, voor herhaling vatbaar.

Mark
4 augustus 2022

Buikpijn na het eten

Sanne
31 juli 2022

Precies op tijd geleverd, heerlijke sushi zoals altijd!

Jeannet
28 juli 2022

Erg lekker gegeten

Maureen
28 juli 2022

We werden een beetje verrast door dat we een andere inhoud kregen toen we box C bestelde. Op de website staan namelijk nooit de inhoud maar wel een referentie foto. Alleen die zag er nog steeds het zelfde uit. Verder was de sushi erg lekker

Claudia
20 juli 2022

Sushi met garnalen kon echt niet een klein garnaal vast geplakt met nori op het blokje wat veel te groot was. En ook te weinig soja saus en maar 1 doosje wasabi. Helaas niet kwaliteit die ik gewend ben.

Nicky
19 juli 2022

Sushi was niet lekker erg plakkerig. Hadden de crispybox besteld maar waren geloof ik de crispy vergeten… een lading uitjes erover heen gooien maakt het nog geen crispy sushi. Sushi was warm.. snap dat het buiten ook 36 graden is maar dit lag al even! 17:45 ongeveer besteld zou 18:45 komen mailtje om 18:30 dat de bezorger onderweg was uiteindelijk was die er pas om 19:10! Wij bestellen hier nooit meer

Brian van den Berg
17 juli 2022
Virgil
15 juli 2022

Bezorging was top maar de smaak van de sushi is niet meer wat we gewend zijn. Jammer laatste 2x bestellen was beide de smaak niet meer zoals daarvoor.

José
15 juli 2022

Mis alleen de gember

Naziha
14 juli 2022

Het was slap zalm gerechten stinken naar rotte vis alles weg gegooid helaas een groote bestelling gedaan en niet juist geholpen bij het bellen

Olga
12 juli 2022

Bedankt

H
9 juli 2022

Helaas was de pokebowl niet lekker en smaakte het alsof die al enige uren had gestaan. Ook de sojasaus was erg waterig, alsof die verdunt was. Verder was de sushi ook niet lekker, de sushirijst was te zacht en plakkerig Kortom alles is de kliko ingegaan. Erg jammer!

Ellen
9 juli 2022
stef
7 juli 2022

de gioza was om te huilen sushi was helemaal prima

Annet Renniers
3 juli 2022

de kwaliteit van de sushi's is goed. Vorige keer werd de bestelling 20 minuten later bezorgd dan was gemeld. Nu duurde het zelfs nog langer. We hebben even gebeld. Er bleek een bezorger uitgevallen te zijn. Dat kan een reden zijn, maar laat dat dan ff weten.

Gerard
2 juli 2022

Stond keurig op tijd klaar en het was erg lekker.

Sum
30 juni 2022
Ingrid
26 juni 2022

Het was weer een tijd geleden dat ik besteld had (vanwege privé omstandigheden), maar het was weer erg lekker. Tevens bezorgd volgens de opgegeven tijd. Dank jullie wel.

Sa
24 juni 2022

Alleen jammer dat we aangaven hadden extra soja saus erbij maar dat zat er niet bij .. maar super vers en snelle correcte bezorging . Wordt goed op de hoogte gehouden over de geplaatste bestelling .

Jaco Zoetekouw
18 juni 2022

Super snel bezorgd, en heel erg lekker

Anita
14 juni 2022

Heerlijk verse, smeuïge sushi. Vooral de crispy was ontzettend lekker. Goede service door vriendelijk personeel . Snelle levering. Top 👌🏻

Harry de Jong
13 juni 2022
Irma
9 juni 2022

Heerlijk vers, jammer dat veel saus aan bovenkant tegen deksel komt, t oogt wat minder lekker, maar dat is gelukkig niet zo

Anoniem.
7 juni 2022

Zo als gewoonlijk lekker suhsi en snel bezorgd.

Megan
5 juni 2022
A
3 juni 2022

De sushi was heerlijk. De pokebowl zat bomvol met rijst, en ik heb gratis 6 maki’s erbij gekregen.

Thijmen Stronks
3 juni 2022

Bijna alle sushi was uit elkaar gevallen en niet goed gerold

Sabien
2 juni 2022

Snelle bezorging smaakte prima 👍🏻

Nicci
1 juni 2022
Angelique Slangen
31 mei 2022

Helaas was de hete chicken karakter tegen de verpakking van de maki tonijn in de tas gedaan die was verpest gegaard door hete temperatuur van de kip tip koud en warm appart verpakken.

Jasmin
30 mei 2022

Ik vroeg of ze de zalm rol wouden aanpassen. En dat hadden ze gedaan. Ze waren zelf 5 min te vroeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Berkhout
27 mei 2022

Wat een lieverds: vorige week was I LoveSushi bij de bestelling een klein doosje vergeten. Even gebeld om dat door te geven. We mochten kiezen: of meteen nazending, of bij de eerstvolgende bestelling er alsnog bij. Kregen we er deze week inderdaad netjes bij, mèt een extra traktatie van het huis. Was niet nodig, maar wel erg lekker!! En de rest van de bestelling was -net als altijd- ook weer prima.

JolZon
24 mei 2022

20 minuten na beloofde tijd binnen. De warme gerechten waren niet warm meer. De kwaliteit van de sushi is wel heel goed.

Annet Renniers
21 mei 2022

Het duurde erg lang. 18.30 uur levering stond in de mail. De mail dat de bestelling onderweg was kreeg ik om 18.14 uur. De jongen die het eten bracht kwam pas 18.46 aan bij ons. Ik had een fooi bij het overgemaakte bedrag gedaan; maar vond dit niet fijn. Geen excuses van de bezorger. Nog niet eerder meegemaakt dat het 16 min. te laat kwam.

Guus Linneweever
19 mei 2022
Van Elst
15 mei 2022

De uitstraling kon beter! Warm weer vandaag maar kwam met dikke jas en capuchon van zijn hoody op hierdoor gezicht niet echt duidelijk. Wel vriendelijk jongen maar kan ouderen afschrikken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
12 mei 2022

Heerlijke verse sushi en op tijd bezorgd.

Robyn
11 mei 2022

Normaal altijd super lekker, maar denk dat ze er vandaag geen zin in hadden. Er zat minder vulling in de rollen en de tonijn was oud, stonk echt naar oude vis.

Harry de Jong
10 mei 2022
Janine
9 mei 2022

Altijd goede kwaliteit en mooi op tijd bezorgd ondanks moederdag. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ajivelden
27 april 2022

Deze keer was het niet echt naar tevredenheid, half uur te laat bezorgd en de kroepoek was op, wel netjes mijn geld terug gekregen.

Laura
27 april 2022

Mijn bestelling werd snel bezorgd en de sushi was weer heerlijk!

Harry de Jong
26 april 2022
Naomi
26 april 2022

Heerlijk gegeten

Robin
25 april 2022

Het was weer super, zoals altijd!!

Marja
17 april 2022

Sommige Sushi was snotterig. Moesten lang op bezorgen wachten. Denk dat het al even stond. Er werd gebeld dat bestelling later kwam ivm het feit dat er niet genoeg bezorgers waren. Ik vind dan meer dan dertig minuten later echt lang. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bram
14 april 2022

Op tijd bezorgd, lekkere sushi, genoeg soja saus en wasabi erbij, kortom prima!

M. Verkleij
13 april 2022

De bestelling kwam veel later dan in eerste instantie afgesproken was. Jullie hebben dat goed opgelost: telefoontje en wat lekkers extra 👌

Prims
6 april 2022

Dit is de tweede keer achter elkaar dat het niet goed is de eerste keer zat niet alles er bij en nu net besteld die soja saus dat was niet puur en erg smeirig

Eitma
3 april 2022

Heerlijk vers en op tijd klaar🏋️‍♀️

Gerard de Gier
2 april 2022

Uitstekend. Ik was laat met ophalen en men belde mij op om me te herinneren. Zeer goed.

R
1 april 2022
Daphne
1 april 2022

Helaas waren de boontjes en de 2 gamba’s koud. Ongeveer een uur wachttijd om te bezorgen. Voorheen was het beter…

Aline
30 maart 2022

Sushi eten zonder sojasaus en zonder stokjes geeft toch een andere dimensie..

P Koot
27 maart 2022

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Can
26 maart 2022
B. M
25 maart 2022

Tja, het was net niet zeg maar. Ik moest bellen om te checken waar het eten bleef. Toen werd ook wel duidelijk dat het warme deel niet meer warm was en de rest was eigenlijk niet zo heel erg lekker. De tonijn smaakte 'vissig' en de rest was normaaltjes. Jammer, want we hebben echt wel eens beter op bij ILS.

Sharona
23 maart 2022

Heerlijke sushi! Goede smaak, ziet er netjes uit, goede bezorging. De stukjes zouden iets dunners gesneden mogen. Zodat het mondgevoel om het weg te eten iets makkelijker is. Verder gewoon top!

Ellen
18 maart 2022

Heerlijk gegeten!

Sharon
18 maart 2022

Sushi was prima! Springroll besteld, 1 was niet aan beide kanten gefrituurd en smaakte oud/bedorven, niet opgegeten.

Amber Snel
14 maart 2022
Anja
10 maart 2022

Altijd vers en precies op tijd 👍

M.G
9 maart 2022

Snelle bezorging en vriendelijke bezorgers en het eten heerlijk zoals altijd

Claudia
8 maart 2022

Snel bezorgd, leuke acties. Helaas maar 1 wasabi erbij geleverd gekregen waar we met z'n 3en niet genoeg aan hebben, is ook best weinig voor de hoeveelheid sushi.

Gerard
5 maart 2022

Bestelling stond keurig op tijd klaar en het was, als altijd, weer erg lekker.

Stefan de Greef
2 maart 2022

Te laat, ruim half uur na opgegeven tijd. De warme gerechten waren steenkoud. Leek er op of de tas gevallen was, alles lag door elkaar heen en tas was nat en vies van binnen en bakjes, stokjes en sausflesjes waren plakkerig

Van de weerd
20 februari 2022
Marja
13 februari 2022

Eten werd schuin in plastic zak afgeleverd. Minder smaakvol om te zien. Smaak was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Welschen
12 februari 2022

De sushi van vanavond was weer erg goed. Dank voor de goede zorgen. Helaas was de coquille niet leverbaar. Maar dat probeer ik de volgende keer.

Haider
11 februari 2022

De lekkerste sushi in Tiel en top kwaliteit

Marjoke Meinema
9 februari 2022

Prima op tijd, heerlijk gegeten.

Anoniem
6 februari 2022
Aleksej
4 februari 2022
Janine
3 februari 2022

Het was weer heerlijk, maar ik miste de wasabi en de stokjes waren denk ik op de bon …

Kika
3 februari 2022
Esmee
31 januari 2022

Kregen maar 1 flesje soya saus, en geen stokjes erbij. Alle sushi smaakte beetje hetzelfde. Kwam wel precies tijdstip dat ze aangaven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MB
23 januari 2022

Heerlijke sushi, dit keer een half uur té vroeg zelfs 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.
23 januari 2022

Het was weer lekker..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan gruters
22 januari 2022
Egbert
15 januari 2022

Uitstekend

Anja
14 januari 2022

Was heerlijk vers en precies op tijd

Meijssen
9 januari 2022

Na gebeld te hebben dat er wat miste bij de bestelling de afspraak gemaakt dat het later nagebracht werd. Uurtje later zoals al gezegd werd aan de telefoon kwam inderdaad het missende onderdeel en wat schets mijn verbazing, er zit nog een extra rol bij mijn bestelling! Hartelijk dank voor deze verrassing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schiltmans
9 januari 2022
Janine
8 januari 2022

Heerlijk, mooi op tijd bezorgd en vriendelijke bezorger

Ralph
6 januari 2022
gerritsen
6 januari 2022

heerlijke en goed verzorgde sushi. wat warm moet zijn is warm en sausjes etc. alles erbij. Ik maak altijd schaal met nassi zelf want dat kun je bij jullie niet bestellen.

Linda
5 januari 2022

Heerlijk altijd lekker vers en leuke aanbiedingen

H. Spies
1 januari 2021

Bestelling was keurig op tijd en de sushi was heerlijk.

Randy
1 januari 2021

Was dit keer echt minder

Sanaz
31 december 2021
Rosmalen
30 december 2021

Was weer top en keurig op tijd

SA van Eck
29 december 2021

Heerlijke sushi, volgende keer niet té brede stukken van de gefrituurde sushi snijden, want het hapte wat lastig. Maar de smaak was evengoed super!

Janine
28 december 2021

Wij hebben voor 1e kerstdag sushi besteld, en het was weer heel lekker! En omdat het kerst was kregen we een doosje maki van t huis. We Love Sushi! Fijne jaarwisseling, tot volgend jaar.

Diana
27 december 2021

Verse sushi en echt zoals sushi moet zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ek
25 december 2021

Top Sushi en levering!

Cindy Huisman
24 december 2021

De sushi was zoals altijd weer erg lekker bedankt en hele fijne dagen voor jullie

Dirk en Chris
24 december 2021

Hele goede sushi en hele goede service. Echt een aanrader!

Bram
24 december 2021

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd

Willemke
19 december 2021

Smakelijke en kraakverse sushi. Family box geeft lekker veel variatie.

A. Berkhout
19 december 2021

Na vele wekelijkse bestellingen kunnen we met zekerheid zeggen dat zowel de sushi zelf als de bezorging altijd helemaal top is. Netjes op tijd (die ene keer dat het iets later werd, werden we daar telefonisch van op de hoogte gesteld, prima service!), mooi verpakt, verse spullen, helemaal goed! Tip voor I love sushi: goed idee om op de website bij afronden van de bestelling een vakje te maken om aan te vinken als je er stokjes bij wilt hebben. Scheelt jullie onkosten en scheelt ook weer wat voor het milieu (en sushi wordt in Japan vaak gewoon met de vingers gegeten :-) ). Helemaal tevreden met I love sushi.

Anouk
15 december 2021

Heerlijk gegeten. Netjes op tijd klaar. Gratis rol gekregen, super service.

Van Eck
14 december 2021

Lekker, vers en heel tevreden

K.
14 december 2021

18.15 besteld kwam pas om 19.45. Vaak laat of problemen met leveren. Maar de sushi blijft heerlijk!

Isabel
11 december 2021

Super snel en lekkere sushi 🥰

Lex
10 december 2021

We hebben online besteld, de sushi opgehaald en toe we thuis kwamen bleek er een verkeerd item bij de bestelling te zitten. Jammer.

Ilona
8 december 2021

Lekker gegeten, bestelling op tijd klaar. Top!

ZA
3 december 2021
Anoutchka van Leerdam
28 november 2021

Wederom heerlijk en kakelvers! En ook weer netjes op tijd bezorgd.

Marsha
27 november 2021

Weer heerlijk gegeten!!

brugman
25 november 2021

heerlijk

Familie v.E
24 november 2021

Precies op tijd. Alleen volgende keer de warme en koude sushi beter niet naast of op elkaar zetten. Verder altijd tevreden!

SA van Eck
23 november 2021

Altijd lekker en wederom goed geholpen toen ik per ongeluk de verkeerde tijd had ingevoerd.

Sharon
21 november 2021
Raoul Reijpert
20 november 2021

Heel erg lekker,als altijd..

Cindy Huisman
19 november 2021

Het was weer erg lekker, bedankt

Ingrid Van Zetten
18 november 2021

Het was weer heerlijk!

Wout
14 november 2021

Voor de tweede keer besteld, super sushi en sashimi. Echt top! 👍🏼

Aaigie
14 november 2021

Goede service en goede porties ook de prijs verhouding is top. Gaan zeker terug.

Dirk Jan Smits
12 november 2021
G
9 november 2021

Smaak is niet meer wat het was

Wouter
8 november 2021

Perfecte sushi en sashimi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prins
7 november 2021

Heb besteld zat geen saus bij geen stokjes geen whasabi geen soja heb er voor gebeld daarna nog niks gehar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
6 november 2021
Renniers
6 november 2021

Heel lekker en vers bereid. Altijd mooi verpakt en snel thuisbezorgd. Met stokjes en saus. Box 4 was nu de tweede met korting. Een box is ruim voldoende voor 1 persoon. Evt. een kleine salade erbij nemen en je hebt een goede maaltijd die verzadigd en gezond is.

Erik en Liam
29 oktober 2021

Eerste keer hier afgehaald. Was allemaal prima. Op tijd klaar en goede stukken vis. De tonijn sashimi was exeptioneel!! Ik ga hier vaker afhalen top.

Nedjim Saqheb
27 oktober 2021

Als trouwe klant van 2 jaar heb ik maar 1x iets extra’s gekregen, vind dat een trouwe klant wel wat vaker beloond mag worden.

G
26 oktober 2021

In verleden is het beter geweest , het smaakte maar vroeger was het beter

Bo
26 oktober 2021
Anouk
24 oktober 2021

Heerlijke sushi en snel gebracht.

Irma
18 oktober 2021

Heerlijk vers

Sandra
17 oktober 2021

Altijd heerlijk, zoals we gewend zijn inmiddels.

Werner Schulz
17 oktober 2021

Een vriedelijke bezorger.

Fiem
16 oktober 2021

De ebi was nu lekkerder dan ooit (sausje erin) maar de tonijn was zo vies (echt bitter) dat we die niet verder durfden op te eten. Echt de eerste keer in ons leven dat we sushi hebben laten staan.

Ellen
16 oktober 2021

Zoals altijd heel lekker, mooi op tijd bezorgd. Verbeterpuntje: de inhoud van sommige doosjes was een beetje geplet.

Marco
15 oktober 2021
Audrey1306
11 oktober 2021

Lekkere sushi voor een goede prijs

Marco
8 oktober 2021
JF
7 oktober 2021
Tuil
3 oktober 2021

Super smaakvol en erg vers! Halen vaker af, maar deze keer sprong de smaak er echt uit!! Kortom zeker voor herhaling en de familybox is een echte aanrader voor als je met een persoon meer bent 👌

Jan
2 oktober 2021
Marco
1 oktober 2021
Miriam
28 september 2021

Al vaak sushi besteld, maar de kwaliteit holt achteruit. Jammer! Wij kiezen volgende keer voor een ander.

Gvc
28 september 2021

Deze keer was het weg flauw , de sushi rijst zat geen smaak aan

Anoniem
27 september 2021
Jessie
26 september 2021

Het was weer heerlijk smullen 😁

Marco
24 september 2021
Paul Brobbel
20 september 2021

De kwaliteit was zoals altijd zeer goed. Het zou nog beter zijn als de bestelde en betaalde "Edamame" ook meegeleverd zou worden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
19 september 2021
Van Eck
18 september 2021

Altijd lekker en vers!

Gerard de Gier
18 september 2021

Alles zeer correct geregeld. En.....het was erg lekker!

Richard
18 september 2021

Keurig op tijd bezorgd. Kwaliteit goed. Wij hadden ook warm besteld. Tip zou zijn om dit niet bovenop het koud te doen. Daardoor was er saus van het koud uit gaan lopen

Marco
17 september 2021
Gvc
17 september 2021

Had alleen de spicy versie maar dat was het niet

Patrick Hol
16 september 2021

Heerlijk en snel geregeld!

Abbey
14 september 2021

Wederom tonijn niet vers .. en ook weer verbrandde garnalen oftewel een handje verbrande broodkruimels in meel .. zo zonde 2de keer al..

Marco
10 september 2021
Joyce
5 september 2021

Was heerlijk!

Esther
4 september 2021

Altijd lekker sushi. Bestelling stond al klaar op het overeengekomen moment. Helemaal volgens onze kinderen voor dagelijkse herhaling vatbaar

Marco
3 september 2021
D.J. Smits
1 september 2021

Snelle levering en top bezorging. Ik vond de sushi rijst wat te stevig

M.Ewald
30 augustus 2021

Vond het heerlijk en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
28 augustus 2021

Super lekker,verser dan vers sushi. Vriendelijk bezorger . Bezorging op tijd !!!

Van ooien
27 augustus 2021
Marco
26 augustus 2021
T.
21 augustus 2021

Was lekker, ook vriendelijke werknemers.

K. Nieuwendijk
20 augustus 2021

Goede smaak, sushi is goed gevuld. Prijs/kwaliteit is goed. Nadeel; als comment gevraagd bij bestellen iets minder saus over de sushi maar het droop er nog van af. Maar dat is mogelijk ook lastig in te schatten. Volgende keer zullen we het zonder saus bestellen. Verder perfect!.

G
20 augustus 2021

Had gevraagd om geen paprika en had spicy , nou spicey was te zoeken en er zat zoveel paprika op , en geen extra soya en wasabi wat ik wel gevraagd had , Verder was het wel gewoon goed

Janine
16 augustus 2021

Altijd lekker en mooi op tijd bezorgd.

Marco
13 augustus 2021
Dirk Jan Smits
12 augustus 2021

Zoals altijd, super snelle levering en heerlijke sushi

Gvc
4 augustus 2021

Lag niet aan diegene die bezorgde was super nette jongen , maar de helft van me bestelling was vergeten en die werd pas 35 minuten later bezorgd , iedereen was klaar en toen kwam de rest pas , het eten was verder goed

Renate
3 augustus 2021

Sushi was weer erg lekker!!

Anoniem
3 augustus 2021

Ik vond het niet lekker. Normaal hou ik echt van sushi maar deze sushi was echt niet lekker

Jaap
2 augustus 2021

Sushi stond keurig op tijd klaar, inclusief, stokjes, wasabi en sojasaus. Smaakte voortreffelijk!!

Madelon
2 augustus 2021

Was zag de fried crispy vegetarian er goed uit gister! Lekker met die uitjes! Verder goed zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janus van Wijk
1 augustus 2021

Prima +vers

Gine Schoots
29 juli 2021

Het was weer heerlijk en vers

Yfke
28 juli 2021
Rabia
28 juli 2021

Chapeau voor de chefkok! Hij doet zijn werk met liefde, dat proef je zeker terug. Toppers ik kan geen ander sushi tent vertrouwen dan jullie ❤️

Mick smits
26 juli 2021

Sushi zoals altijd zeer goed jammer dat er 1 product niet was namen geen kontakt op dat het niet voorradig was wel betaald gebeld zouden het geld komen brengen maar nooit meer gezien jammer

Shakib
26 juli 2021
Ingrid
25 juli 2021
Floor
25 juli 2021

Was erg goed, maar de sushi van jullie filiaal in Den Bosch is toch wel lekkerder!

Knevel
22 juli 2021

Heerlijk weer Snel bij ons thuis Goede acties voor mooie prijs !

Kardol
18 juli 2021
Janine
17 juli 2021

Het was weer heeeel lekker!

Duygu
17 juli 2021

Netjes op tijd bezorgd, lekker eten. Top.

Angelique Vermeulen
14 juli 2021
Anja
13 juli 2021

Het was wederom weer exact op tijd en lekker vers.

Hans Middag
12 juli 2021
A. Berkhout
11 juli 2021

Prima sushi uiteraard, maar ook hele fijne communicatie: bestelling een kwartiertje later wordt even telefonisch doorgegeven. Niet nodig, maar zeer gewaardeerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hermien Luttikhuizen
10 juli 2021

Was erg lekker, we komen vast terug.

M
4 juli 2021

Snelle levering ondanks de drukte!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke tjeerds
4 juli 2021

Zeer verzorgd en prima op tijd bezorgd, smaak was goed, zeker een aanrader.

Bianca
3 juli 2021
Piet
30 juni 2021

Lekkere sushi en prima op tijd

MvD
27 juni 2021
Anoniem
26 juni 2021
Buurman
26 juni 2021

Vind de bezorger echt een lieverd en onwijs netjes. Pluspunten voor hem! Verder lekker gegeten, alleen waren de gefrituurde uitjes niet krokant maar taai. Jammer. Volgende keer beter!

Sanne de Vette
26 juni 2021

Was weer top! Binnen 15 min bezorgd

Rob
24 juni 2021

Lekker en voldoende.

Miriam
24 juni 2021

Lekker vers, zeer vlotte bezorging. Top! Enige verbeterpunt: er zit iets minder smaak aan dan de andere sushi-restaurants in Tiel. De verschillende sushi's lijken qua smaak iets teveel op elkaar.

SA van Eck
23 juni 2021

Blij verrast dat, omdat er vorige keer iets mis was gegaan(verkeerde gerecht gehad), de chef deze keer het dubbel en dwars goedmaakte met ons. Tot nu toe altijd goede service en lekkere sushi!

A.J.I. vd Velden
22 juni 2021

Was weer lekker, alleen jammer dat er geen stokjes en soyasaus bij zaten

D.J. Smits
22 juni 2021

Zoals iedere keer een snelle levering met heerlijke sushi

Stefan
20 juni 2021

Het was weer heerlijk maar, doordat de stokjes niet in een papiertje zaten waren deze al vies/vet. En de crispy rolls vielen er een aantal flink uit elkaar, lag ook heel rommelig in het bakje. Verder smaakte alles lekker

Michel B.
19 juni 2021

Prima sushi, vooral de crispy ebi. Whasabi mag pittiger.

Van de Heuvel
18 juni 2021

Erg goed verzorgt

Gerdina
18 juni 2021

We komen er vaak en blijf altijd lekker

Timon
15 juni 2021

2 dingen vergeten in de tas te doen

Shinie
11 juni 2021
José
11 juni 2021

Makkelijk online bestellen en betalen en daarna op de afgesproken tijd bezorgt, prima dus !

Van Leerdam
9 juni 2021

Heel vers, van goede kwaliteit en ook vlot bezorgd!

Ellen
5 juni 2021

Heerlijke sushi en verrassend snel bezorgd

Werner
1 juni 2021

De Edamame bonen waren jullie vergeten. Maar ik ga er van uit dat dat de volgende keer wordt goed gemaakt.

Gvc
30 mei 2021

Was heerlijk en weer betere verpakking voor de pokebowl box

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
30 mei 2021

Altijd een feestje om sushi te eten van I love Sushi Tiel. De bestelling stond al kant en klaar bij aankomst en er werd keurig gevraagd of we er stokjes etc. bij wilden hebben. De kwaliteit van de sushi was supervers en overheerlijk. Daarom wil ik I love sushi Tiel dan ook van harte aanbevelen.

R.R.
27 mei 2021
D.J. Smits
26 mei 2021

Zoals iedere keer een razend snelle bezorging en heerlijke sushi

Wim
26 mei 2021

Heerlijke sushi en snel gebracht.

Ad
25 mei 2021
Janine
24 mei 2021

Altijd lekker en netjes op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
24 mei 2021

Waardeloos!!!!bestelling zou een uur duren ,na een uur word ik gebeld dat de zalm op is,of ik wat anders wil bestellen ?!?nee dank je bestel hier niet meer !!

Gvc
24 mei 2021

Het was lekker maar vind toch de nieuwe verpakking niet fijn , in de oude doos zag je meer wat erin zat en was het niet zo over elkaar heen

Bert
22 mei 2021

Super goed

Annet Renniers
22 mei 2021

Snelle bezorging, was eerder dan toegezegde tijd. Goed verpakt, keurig verzorgd, over heerlijk. Genieten, keer op keer.

Ellen
21 mei 2021

Heerlijk gegeten

Emma
20 mei 2021

De ene dag is de sushi verrukkelijk, en de andere dag iets minder. Vandaag was zo’n dag.. Ik vond dat er een vreemd smaakje aan de tonijn zat.

Sanne de Vette
15 mei 2021
Test
14 mei 2021
Amber
13 mei 2021

Heeel lekker, alleen jammer dat het niet (meer) warm was.

Ronny
13 mei 2021

Yummie 😋

Gine
13 mei 2021

Het was weer heerlijk

Ralph
12 mei 2021

De sushi was heerlijk!

Suzanne Van den berg
10 mei 2021

Het was zoals gewoonlijk weer heerlijk

Janus v Wijk
10 mei 2021

Is altijd vers en goed van smaak

Marsha
9 mei 2021

Was weer heerlijk, perfect op tijd bezorgd. En genoeg over voor morgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chanel
9 mei 2021

Heerlijke sushi, optijd geleverd!

Reini
9 mei 2021

Vlotte bezorging. Mooi verzorgde, lekkere sushi.

Thijmen
8 mei 2021

Heerlijk gegeten op mijn verjaardag! Echt een verjaardagsdiner. Bezorging was een half uur voor de tijd die in de mail stond. Erg op tijd dus 😊

Shinie
8 mei 2021

Top zo als altijd. En bezorging supersnel

D.J. Smits
5 mei 2021

Heerlijke sushi en snelle goede bezorging en een beetje extra service, dank je wel

Janine
4 mei 2021

Alles was weer super lekker. We hebben genoten. Dank jullie wel!

Nieuwendijk
4 mei 2021

Klaar op afgesproken tijd. Echter waren een paar rollen minimaal gevuld, zoals de tonijn/zalm/avocado en een aantal zalm. De overigen waar zeer smaakvol!!!! De fried garnalen sushi is een echte aanrader en de fried salmon ook!

Anoniem
3 mei 2021

Nieuwe verpakking os waardeloos, alles lig door elkaar in een bowl maar de smaak was zoals altijd goed, alleen de saus bij de bowl was ook jiet goed gemengd dus grote klodder sambal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa
3 mei 2021

Was weer erg lekker !

Marion
2 mei 2021

Eten plat gedrukt waardoor er veel saus aan de deksel zat. Te veel in een bakje gepropt, waardoor het er niet meer smakelijk uitzag. Tonijn veel te dik gesneden .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van toorn
2 mei 2021

Super

Anoniem
30 april 2021

Prima had er iets meer van verwacht. Kreeg geen grote ronde box zoals een website dus leek wat kleiner. Sushi zat aan elkaar geplakt en daardoor brak het snel. Verder smaakte het wel prima wel lekker

Erik
29 april 2021

Op tijd klaar, stokjes en sojasaus meegekregen, en het smaakte nog prima ook! Aanrader!!

Jacqueline Vlieger
27 april 2021

Eten zou om 18.00uur worden bezorgd maar om 19.00 uur nog steeds geen eten. Dit zou nog zeker 3 kwartier gaan duren wegens de drukte. Bezorger had blijkbaar al aan de deur gestaan maar eten zag er door vervoer niet meer uit. Dit was al de 2de keer dus toen maar ergens anders eten besteld en dat was er binnen 30min. Hopelijk krijg ik wel mijn geld terug.

Bertine
27 april 2021

Supersnel bezorgd! Wat extra s(einde avond ook denk ik)superaardig! Lekker!

Abbey
27 april 2021

Garnalen in de rol waren meer verbrand deeg . Smaakte verbrand en kleur was donker bruin. Ook vielen praktisch alle rollen uit elkaar als je ze tussen de stokjes pakte omdat hij niet strak genoeg gerold was. Sonde !

Dirk Jan Smits
27 april 2021

Hele snelle bezorging, topklasse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. van Holstein
27 april 2021

Normaal geef ik 5 sterren, maar deze keer was er overmatig veel rijst gebruikt. Maar we komen terug hoor, want jullie sushi is heel lekker.

Daisy Gruijthuijsen
27 april 2021
Charon
27 april 2021

De sushi plakte heel erg aan elkaar vast, waardoor je de sushi steeds kapot trok. Dit was vervelend. Hierdoor kwam de smaak ook minder goed tot zijn recht. Normaal hebben jullie, in de box die ik besteld had, van die groene cellofaan er tussen en dit ontbrak deze keer. Helaas voor nu, volgende keer weer beter!

wilma baars
27 april 2021
Sanne de Vette
27 april 2021

Binnen 20min bezorgd

Heidi Koolhout
27 april 2021

Ik vind d de aankleding mee dan saai, voor mij gevoeld was er geen aandacht aan geschonken, smaak was wel goed.

Oleg
26 april 2021
John
19 april 2021

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en vers!

Rianna
18 april 2021

Heerlijk gegeten het was TOp

Magdalena Weszka
16 april 2021
Anoniem
16 april 2021

De rijst was smaakloos en te gaar, de sushi's waren plakkerige rijstballen. Sushi was slecht gevuld en de tonijn smaakte niet vers. Hebben een deel weg moeten gooien helaas, dat hebben we bij sushi (van andere restaurants) nog nooit gedaan.

Nikos
15 april 2021

Altijd lekker en netjes in orde

Gvc
14 april 2021

Was erg lekker en veel

Rene
12 april 2021